Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 23:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу

Друзі сайту



 О.В.Климов  

Міні-чат

Погода

Погода в Україні


Сільські новини » 2016 » Березень » 28 » Тиждень дитячого та юнацького читання
19:09
Тиждень дитячого та юнацького читання

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання Підставська сільська бібліотека підготувала для своїх користувачів ряд заходів, а саме:
-         Літературна година « Хай Україна вся читає , бо книга нас усіх єднає»В ході  літературної години бібліотекар Юлія Супрун звернула увагу на те, що книжка допомагає нам пізнавати себе і зрозуміти світ. Недарма в народі говорять: «Твій друг – книга». Вчитель місцевої школи, Надія Мельник зачитала прислів’я та приказки повязані з  книгою, а учні декламували вірші. Бібліотекар ознайомила всіх присутніх з книжковою виставкою «Українські письменники - дітям» та презентувала книгу Людмили Цурік «Історія дитячої книги зі стародавніх часів до сьогодення».

-         Сатиричний вернісаж «Сміху іскорки ясні»
У ході вернісажу бібліотекар місцевої книгозбірні презентувала книги українських гумористів, познайомила присутніх з усною народною творчістю. Учні школи підготували розповіді про сумських гумористів Остапа Вишню та Григорія Єлишевича, зачитали уривки з повісті Котляревського «Енеїда». Діти із задоволенням переглянули книжкову поличку «Усміхаємося. Сміємося. Регочимо».

-         Година фантазії « Читаємо. Малюємо. Фантазуємо» проведена для учнів молодших класів. Діти малювали персонажів улюблених казок та видуманих фантастичних героїв, по сюжетах малюнків відгадували назву казок.

 

-         Свято “Tea Party”

Для учнів 5-7 класів організований та проведений захід “Tea Party”. Організаторами свята були вчитель англійської мови Варварук І.Д. та бібліотекар Супрун Ю.В. “Tea Party” – це традиція чаювання в аристократичній Англії. Учні зібралися, щоб поділитися знаннями про цю країну, її традиції.  Всі присутні прослухали цікаву інформацію про перше привезення чаю до Європи, секрети його зберігання та заварювання. А на завершення всі учасники змогли відчути себе справжніми англійцями і посмакувати чаєм із молоком та печивом.

 
 




Категорія: Новини села | Переглядів: 489 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0