Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 18:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу

Друзі сайту



 О.В.Климов  

Міні-чат

Погода

Погода в Україні


Сільські новини » 2015 » Березень » 10 » Перший етап обласного фестивалю у Підставках - з виставкою й концертом
19:48
Перший етап обласного фестивалю у Підставках - з виставкою й концертом

Заходи першого етапу обласнго культурно-мистецького фестивалю «Тобі, єдина Україно, натхнення, творчість і любов», присвяченого 25-й річниці Незалежності нашої країни, у Підставському сільському клубі співпали з відзначенням жіночого свята. У фойє закладу була організована виставка творчих робіт, зокрема, вишивок Ніни Спащук, Нелі Спащук і Наталії Стативи. Восьмикласниця місцевої школи Неля Спащук представила також вироби з бісеру, які перекликалися красою з такими ж творчими доробками, виготовленими Світланою Олещенко.

Активною учасницею виставки була й бібліотекар Юлія Супрун. Концерт розпочали ведучі Марина
та Ірина Луценко. Пройняла до сліз усіх присутніх виконана ними пісня «Повертайся живим», присвячена учасникам АТО. Матерів і стареньких бабусь розчулили й вірші, які декламували Олена Кравченко і Альона Вандик. «Родзинкою» вечора був виступ гурту «Веселухи» у складі Любові Кравченко, Людмили Луценко, Наталії Гончаренко, Людмили Олещенко, Лідії Роспоп і Наталії Дудукаленко, який створений на початку року в сільському клубі. Не залишив нікого байдужим і сольний номер Наталії Дудукаленко у супроводі баяніста Лідії Роспоп.
У концерті також переливалися сміхом гумористичні рядки у виконанні Анатолія Стативи. Завершили мистецьке свято піснею «А на Україні» у виконанні Олександра Маршалова, якому протягом усього концерту щиро аплодували за виконання інших пісень та викликали «на біс». Наприкінці концерту всім жінкам, які були на ньому присутні, керівник фермерського господарства «Обрій» В.О.Литвиненко подарував квіти. До речі, концерт для жінок відбувся і в селі Мельники. Колектив самодіяльних артистів відчув теплий і щирий прийом від жителів цього населеного пункту. Тут також усі жінки одержали квіти. їх подарувало сільгосптовариство «Урожайна країна», а вручив соціальний працівник Микола Бесараб. Усім артистам - і дорослим, і школярам, висловлюю щиру вдячність за те, що свята у Підставках і Мельниках удалися на славу.


Любов КРАВЧЕНКО,
завідуюча Підставським сільським клубом


http://nashkraj.com/pdf/23-24.pdf

 

 

 





Категорія: Новини села | Переглядів: 581 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0