Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 15:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу

Друзі сайту



 О.В.Климов  

Міні-чат

Погода

Погода в Україні


Сільські новини » 2013 » Грудень » 24 » О.В.Климов "На берегах шести річок" Ч2. Розділ Підставки.
14:50
О.В.Климов "На берегах шести річок" Ч2. Розділ Підставки.

Шановні односельці, читачі сайту села Підставки 

Упорядковуючи сторінки сайту, завжди перечитую розділ « Видатні люди села». Зацікавився Климовим Олександром Васильовичем, колишнім головою колгоспу у селі Підставках у шестидесяті роки, вже минулого століття. Багато чув про нього від односельців, рідних, особливо людей старшого покоління. З його іменем пов’язано багато добрих справ, що були зроблені того часу у селі. З розмови з сільським головою Людмилою Олександрівною Луценко, дізнався де він проживає у Сумах. Виявилося, що від місця моєї роботи це поруч. Зателефонував і домовилися про зустріч. Олександр Васильвич мене радо зустрів. Відбулася щира розмова. Він і сьогодні в строю. Кошовий отаман Сумської паланки Міжнародної громадської організації « Козацтво Запорозьке» генерал – хорунжий Олександр Климов - приймає активну участь у вихованні підростаючого покоління. Я дізнався, що він написав книгу «Спогади», де багато розповідається про село Підставки, його людей, з котрими він працював у ті далекі роки. Олександр Василоьович люб’язно погодився, щоб викласти на сайті села Розділ 2, Підставки. Другої частини книги. 
 О.В.Климов  

Пропоную ознайомитися. 

Ваш покірний слуга, автор сайту - Іван Шуйський. 






Категорія: Новини села | Переглядів: 1210 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 АС  
Шановний Олександр Васильович !
Підставчани від щирої душі вітають Вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажають Вам здоров'я і благополуччя.
Прочитали Вашу книгу спогадів. Багато дізналися цікавого матеріалу про наше село Підставки, частинку його історії. Якщо є така можливість надішліть будь ласка таку книгу для Підставської бібліотеки. Жителі села будуть раді такому подарункові.

                               Бібліотекар Підставської сільської бібліотеки - Юлія Супрун

1 Володимир  
Велика подяка автору книги. Дуже цікаво було дізнатися історію села, так кажучи " з перших рук".Книга читається легко, на одному диханні, не зчувся як і закінчив читати. Прошу Олександра Васильовича ще доповнити книгу, написати ще цікавих історій. Успіхів і не зупинятись в творчості.Пишіть.Ви той творець, який не дає людям забути свою історію, своє коріння.